Vill du arbeta inom vård och omsorg?

Lugn&Ro Vård och Omsorg

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare inom  vård och omsorg. Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka gärna en intresseanmälan till oss där du beskriver dina arbetslivserfarenheter, formell kompetens och varför just du passar hos oss. Hos Lugn&Ro gäller Tillgänglig Trygghet. Med Tillgänglig menar vi att det ska vara lätt att nå oss och att den som behöver oss möts av rätt kompetens. Med Trygghet menar vi att de som har vår omsorg och vård ska känna förtroende för oss och vår kompetens.

Till oss kommer man om man är intresserad av en dynamisk miljö. Vi har höga krav på självständighet och ansvarstagande och att man bidrar till teamets fulla kompetens. Vård och omsorg är ett händelserikt område och kräver förutom yrkeskompetens, flexibilitet, respekt och lyhördhet. Har du detta är du välkommen till oss.

Tjänster

Eftersom vi är ett företag som expanderar och gillar att utvecklas tar vi emot alla ansökningar löpande inom både vård och omsorg såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och motsvarande. Tveka inte att höra av dig om du tror att det kan finnas en roll för dig.

Anställningsformer

Vi söker personal som kan arbeta som timvikarier, deltid, heltid under vardagar, helger och kvällar.

Vi har höga krav på dig.

Vi sätter höga krav på vår personal och framförallt lämplighet för tjänsten oavsett andra kvalifikationer. Med lämplighet menar vi att du har ett salutogent förhållningsätt till den som är i behov av vård eller omsorg, är samarbetsvillig, kan arbeta i team och kunna ta ansvar för dina åtagande.

Ansvarstagande

Ett ansvarsfullt sätt innebär inte bara att göra åtaganden enligt arbetsbeskrivningar och rutiner. I nya situationer är ett moget förhållningssätt med omdöme avgörande i alla vårdsituationer med prioriteringar där förändringar i t.ex. kundens eller patients  behov förändras och även  kan komma plötsligt.

Teamarbete

Vi fäster stor vikt vid att man kan arbeta i små team med olika kompetenser med respekt för varandra där teamet går före personliga tyckande och preferenser.

Kvalifikationer och Krav

Beroende på tjänst så finns naturligtvis formella krav styrda av regelverk. Icke desto mindre är reell kompetens inom yrkesgebiten ett grundkrav och företrädesvis inom yrkesområdet vi efterfrågar eller närliggande område eller disciplin. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, har ett flexibelt förhållningssätt och är lyhörd.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att få anställning hos Lugn&Ro. Du ska utan större ansträngning kunna ta till dig vårt arbetsätt och värdegrund.

Språkkunskaper

Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med kunderna och förstå olika regelverk.

Meriterande

Formell kompetens med mångårig erfarenhet inom det område vi efterfrågar är starkt meriterande vid bedömning av tillsättning av tjänst vi efterfrågar.

Körkort

Vissa av våra tjänster kräver körkort och även egen bil där god lokalkännedom underlättar arbetet.

Skicka in din ansökan

Alla ansökningar bedöms löpande och du får svar inom kort om vi tycker din ansökan är intressant.

Skicka din ansökan till

rekrytering@lugn-och-ro.se

CV och personligt brev

CV och personligt brev bör vara relevant för den tjänst du söker.

Rekryteringsprocess

Bedömning av CV, bedömning vid interjuv, bedömning hos patient och kunder.