Säkerhetspolicy

www.lugn-och-ro.se legalt

Våra policies i sin helhet

Lugn&Ro Vård och Omsorg legalt

Varje policy bör läsas i samband med vår fullständiga uppsättning av policies och särskilda friskrivningar.


Kan jag känna mig trygg när jag använder era tjänster på era olika webbplatser?

Du kan känna dig trygg när du surfar på våra hemsidor. Denna policy gäller framförallt sidan "lugn-och-ro" men gäller även för vårt systerföretag Citikliniken och för alla varumärken för BraineHealth (Citikliniken Labs, Diagnosio m.m)

Du kan se när en sida är säker när "https" visas framför domänen lugn-och-ro.se  i webbläsarens adressfönster.

Detta visas oftast som ett litet hänglås som visas före webbplatsnamnet (domänen) du lägger i sökfältet i ditt webbläsarfönster. Du kan verifiera giltigheten för vår säkerhetslicens genom att dubbelklicka på hänglåset.

Vi är engagerade i att skydda din integritet och kommer endast att använda den information som vi samlar in om dig lagligt och i enlighet med Allmänna dataskyddsbestämmelserna. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Kan jag känna mig trygg när jag handlar eller registrerar mig hos er?

När vi har erbjudande som innebär att du handlar hos oss online kan du könna dig helt säker. Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR).

All information som du uppger i beställningsprocessen är krypterad för att säkerställa att alla dina personuppgifter och annan känslig information lagras på ett säkert sätt.

Även här anser vi att det är viktigt att förstå att en sida är säker genom att den har ett hänglås visas framför domänen lugn-och-ro.se  i webbläsarens adressfönster.

Detta räcker förstås inte för en fullgod säkerhet av dina personuppgifter som du själv lämnar ifrån dig. Här gäller vår integritetspolicy samt övriga policies som ska läsas i sin helhet hur vi skyddar dina personuppgifter.