Vårdcentral

Lugn&Ro Senior

Vi erbjuder en högklassig och modern primärvård med specialistläkare, online doktor på nätet, psykologmottagning, diabetes- och livsstilsmottagning, seniormottagning, rådgivning, certifierat medicinskt lab, hälsokontroller, alla e-tjänster via 1177 Vårdguiden m.m. Vårdcentralen heter Citikliniken men kan vara benämnd Husläkaren Lugn&Ro i landstingens system.

Seniormottagningen är helt integrerad med vårdcentralen

Seniormottagningen är en naturlig del av själva vårdcentralen och delar med vårdcentralen på infrastruktur, personal och tjänster vi erbjuder.

Komplett och sammanhållen vård och omsorg

Vårdcentralen och seniormottagningen tillsammans med vår hemsjukvård, hemrehab och hemtjänst ger dig vid behov en komplett och sammanhållen vård och omsorg.

Vill du läsa mer ...

Mycket mer detaljerad information finns under knappen nedan. Du alltid välkommen att ringa vår Guldentré 020-118 118 för mer information så förklarar din vårdkontakt hur det fungerar.


VårdcentralLugn&Ro Vård

Lugn&Ro håller samman din vård och omsorg.

Vi erbjuder ett helhetstänk för dig med större behov där vi håller ihop vården och omsorgen med vårdcentral, seniormottagning, hemtjänst, hemsjukvård och hemrehab. Det skapar en personcentrad tillgänglig trygghet för dig som  patient.