Senior Service

Lugn&Ro Service

När man blir äldre vill man precis som när man var yngre känna trygghet och glädje inför vardagens bestyr i hemmet. En extra hand är ofta vad som behövs för många av sysslorna och ibland behövs lite mer. Vi som arbetar i Lugn&Ro har mångårig erfarenhet av vård och omsorg av seniorer samt senior service. Vi arbetar med stor respekt för din integritet och är lyhörda för dina önskemål. Vår personal har också bred erfarenhet från hemtjänsten så du kan känna dig trygg i vårt sätt att arbeta i ditt hem. För oss som arbetar hos Lugn&Ro betyder omsorg så mycket mer än vad kanske kommunen kan erbjuda i olika former av biståndsbedömda välfärdstjänster.

Placeholder

Senior Service

Alla typer av hemservicetjänster för dig som inte behöver/vill ha hemtjänst eller vill komplettera din hemtjänst

Fördelar

 • Professionellt utfört
 • 50% skattereduktion
 • Flexibla tjänster
 • En vit tjänst
 • Vi är försäkrade
 • Vi har kollektivavtal

Om du redan har hemtjänst


Lugn&Ro´s Senior Service kan du då beställa som en tilläggstjänst där vi hjälper dig med andra uppgifter som du kan vara i behov av men som inte ingår i ditt bistånd från kommunen. Sådana tjänster utför vi mot en avgift. Många av dessa servicetjänster som utförs i anknytning till hemmet är s.k. hushållsnära tjänster där du har rätt till 50 % skattereduktion på arbetet. Vi har under en längre tid arbetat med senior service och vet att en hjälpande hand för de äldre även utanför biståndsbedömda insatser ofta kan vara viktiga för att få dagen att fungera.

Hemtjänst? Nej tack!


Vår utgångspunkt är att underlätta din vardag i vilket fall och erbjuder därför en rad av tjänster för att upprätthålla din självständighet och integritet. Ofta väljer våra kunder ett par timmars städning i månaden rätt och slätt.

Men Senior Service innehåller så mycket. Förutom alla upptänkliga hushållsnära tjänster d.v.s. arbeten som är direkt kopplade till hemmet, såsom snöskottning, gardinbyten, städning mm, erbjuder vi även annan typ av assistans som underlättar din vardag. Det kan vara hjälp med ledsagning, bankärenden, ekonomi, kontakter med vården, få TV:n eller datorn att fungera, hantverkshjälp o.s.v. Vi kan stödja dig i det mesta för att få din vardag att fungera. Många av dessa tjänster är dessutom även 50% avdragsgilla via RUT eller ROT-avdrag där vi ser till att sköta just den administrationen helt gratis.

Vad är det då som är så unikt med just oss? Det finns ju så många andra företag som erbjuder den här typen av assistans för vem som helst. Jo, vi vet hur det är att arbeta med äldre i deras privata hem. En tjänst som städning är ofta så mycket mycket mer än bara städning för många. Oavsett om du har hemtjänst eller inte så får du en kontaktperson hos oss som blir din problemlösare och bygger en långsiktig relation med dig.

Nu bestämmer du VAD som ska göras och VEM som ska göra det!

Detta är Senior Service


Senior Service består av en rad av olika erbjudande som vi anpassar till just din vardag. Allt från att hänga upp gardiner, putsa fönster, städa eller sköta eller stödja dig i en syssla som du inte hinner med eller klarar fullt ut själv. Du får en egen kontaktperson eller "projektledare" som hjälper dig med det mesta som du vill ha utfört. Vad är den stora fördelen med detta? Jo, du bestämmer inte bara över vem som ska göra saker hos dig, du bestämmer även vad du vill ha gjort. Är det dyrt? Nej, och med skattereduktion är det 50% rabatt.

Nedan beskrivs i korthet en mängd av tjänster vi utför. Du får också en checklista på alla moment som är utförda och som ska godkännas av dig vilket i sin tur är vårt underlag för fakturering. Klicka på tabbarna för varje moment/service

Generellt

Vi kommer överens om vilken typ och omfattning av senior service du vill ha. Du kan blanda friskt mellan alla tjänster. Om du bor centralt vill vi att den sammanlagda tiden ska var minst en timme för varje enskilt tillfälle vi utför senior service. På landsbygden måste den sammanlagda tiden vara två timmar. Vid nästa tillfälle kan servicetypen vara något annat. Om du vill ha någon service som går utanför vad vi avtalat debiteras du extra för det men bara efter överenskommelse. Senior Service har mycket hög flexibilitet.

Typiska tjänster i hemmet

Veckostädning - Storstädning t.ex inför helger

Vind o garage städning/röjning Fönsterputsning Möblering - Gardinbyten Garderober o lådor Plock och fix i hemmet Småreparationer

Senior Service utan Skattereduktion

Vissa tjänster omfattas inte av Skattereduktion. Vissa av dessa tjänster omfattas av biståndsbedömd hemtjänst men av någon anledning kanske du inte har ansökt om Hemtjänst, blivit beviljad eller vill komplettera. För dessa tjänster måste fullt pris betalas
Senior Service är en flexibel tjänst utformat efter dina önskemål.

Boka SeniorService


Här kan du enkelt boka Senior Service genom att föreslå önskemål om tider så återkommer vi till dig med bekräftelse på när vi kan ta uppdraget. Ange namn, adress och omfattning Ange även andra omständigheter eller önskemål som är viktiga för uppdraget. Offert och orderbekräftelse kommuniceras vid bokning.

Pris per servicetimme som du betalar efter 50% skattereduktion:

Timpris
310 kr
ink. moms

Boka!

Ett nytt fönster öppnas

Garanti Hemservice

Lugn&Ro Service

Lugn&Ro HemService garanterar att arbetet i ditt hem blir professionellt utfört. Vi har lång erfarenhet från hushållsnära tjänster och referenser finns att tillgå vid förfrågan. Med vår omfattande kvalitetsgaranti och fördelaktiga pris för tjänsten hoppas vi att du ska bli nöjd med vårt upplägg och arbete.

Kvalitets-, Nöjdhets- och Trygghetsgaranti

Kvalitet uppnås inte bara av att vi säger så. Vi lyssnar på våra kunder och förbättrar oss ständigt. Lika viktigt är att vi följer rådande arbetsmarknadslagar med skyddsnät för vår personal. Därför kan vi lämna en kvalitetsgaranti på hela vår verksamhet.

Att arbetet blir gjort  i sig med kvalitet är en självklarhet för oss, men du ska också bli nöjd. Vi  åtgärdar omedelbart brister. Därför kan vi avge en nöjdhetsgaranti.

Pris och kvalitet för hemservice är viktigt, men är inte allt. Vem släpper in en "främling" i sitt hem utan att veta att man har garantier för en korrekt hantering av dina nycklar eller respekt för ditt hem? Hos oss kan du också känna dig helt trygg med att vi även är fullt försäkrade. Därför lämnar vi en trygghetsgaranti.

Image

Kvalitet

Lugn&Ro arbetar professionellt med kvalitet och arbetsmiljö

 • Vi har erfaren personal
 • Svensktalande personal
 • Vi har ledningssystem för kvalitet
 • Vi har ledningssystem för arbetsmiljö
 • Miljöpolicy och certifiering 14001
 • Rutiner för nyckelhantering
 • Rutiner för sekretess


Nöjdhet

Du är vår uppdragsgivare och vill ha det på ditt sätt.

 • Flexibel tjänst
 • Förhandlingsbara uppdrag
 • Vi ordnar med skattereduktion
 • Vi ansvarar för städmaterial
 • Vi ger garanti på arbetet
 • Vi åtgärdar brister direkt.


Trygghet

Vi har heltäckande försäkringar för vårt arbete

 • Vi har ansvarsförsäkring
 • Vi har nyckelförsäkring
 • Vår personal är försäkrade
 • Vi har kollektivavtal
 • Integritet och diskretion
 • Vi har F-skattesedel
 • Säkerhetstestad personal