Är du undersköterska och intresserad av att arbeta på vårdcentral?


Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare för vår vårdcentral i Norrtälje Kommun. Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka gärna en intresseanmälan till oss där du beskriver dina arbetslivserfarenheter, formell kompetens och varför just du passar hos oss. Hos Lugn&Ro gäller Tillgänglig Trygghet. Med Tillgänglig menar vi att det ska vara lätt att nå oss och att den som behöver oss möts av rätt kompetens. Med Trygghet menar vi att de som har vår omsorg och vård ska känna förtroende för oss och vår kompetens.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du ofta i en assisterande roll till läkare och sjuksköterskor inför och vid olika typer av undersökningar. Du förbereder EKG, utför medicinska provtagningar/mätningar, assisterar vid injektioner, bokar patienter etc. Du kan också hjälpa till i hemsjukvården för de patienter som är listade och bor nära mottagningen.

Placeholder

Anställningsform

Vi söker personal som kan arbeta som timvikarier, deltid, heltid under helgfria vardagar.
Tjänsten går även att kombinera med andra tjänster hos oss som t.ex inom hemtjänsten eller hemsjukvården.


Vi har höga krav på dig.

Vi sätter höga krav på vår personal och framförallt lämplighet för tjänsten oavsett andra kvalifikationer. Med lämplighet menar vi att du har ett salutogent förhållningsätt till den som är i behov av vård och omsorg, är samarbetsvillig, kan arbeta i team och kunna ta ansvar för dina åtagande.

Ansvarstagande

Ett ansvarsfullt sätt innebär inte bara att göra åtaganden enligt arbetsbeskrivningar. I nya situationer är ett moget förhållningssätt med omdöme avgörande i all vård och omsorg med nya behov och prioriteringar kan komma plötsligt.

Teamarbete

Vi fäster stor vikt vid att man kan arbeta i team med olika kompetenser med respekt för varandra där teamet går före personliga tyckande och preferenser.

Kvalifikationer och Krav

Undersköterskeutbildning är ett krav. Reell kompetens inom personlig omvårdnad är ett grundkrav och företrädesvis från primärvården eller från medicinkliniker i slutenvården. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, har ett flexibelt förhållningssätt och är lyhörd.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att få anställning hos Lugn&Ro. Du ska utan större ansträngning kunna ta till dig vårt arbetsätt och värdegrund.

Språkkunskaper

Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med kunderna och förstå olika regelverk.

Meriterande

Är du undersköterska eller vårdbiträde med tidigare erfarenheter från primärvården (vårdcentral) eller från slutenvården (sjukhus) är detta starkt meriterande vid bedömning av tillsättning för tjänsten.

Körkort

Körkort är ett krav. God lokalkännedom underlättar arbetet.

Husläkaren Lugn&Ro är belägen mitt i Norrtälje Centrum

Skicka in din ansökan

Alla ansökningar bedöms löpande och du får svar inom kort om vi tycker din ansökan är intressant.

CV och personligt brev

CV och personligt brev bör vara relevant för den tjänst du söker.

Rekryteringsprocess

Bedömning av CV, bedömning vid interjuv, bedömning hos kunder.

Skicka ansökan till:

CV med personligt brev skickas  till rekrytering@lugn-och-ro.se

Vi bedömer ansökningar löpande