Är du intresserad av att arbeta som sjuksköterska på vårdcentral?


Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare för vår vårdcentral i Norrtälje Kommun. Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka gärna en intresseanmälan till oss där du beskriver dina arbetslivserfarenheter, formell kompetens och varför just du passar hos oss. Hos Lugn&Ro gäller Tillgänglig Trygghet. Med Tillgänglig menar vi att det ska vara lätt att nå oss och att den som behöver oss möts av rätt kompetens. Med Trygghet menar vi att de som har vår omsorg och vård ska känna förtroende för oss och vår kompetens.

Arbetsuppgifter

Lugn&Ro har tusentals listade patienter och är som enda vårdcentral belägen i Norrtälje centrum med goda kommunikationer, apotek och typiskt cityutbud. Husläkarmottagningen arbetar med fokus områden för ung, mitt-i-livet och senior. Vi erbjuder en stimulerande utvecklingsmiljö med ett innovativt tänkande inom vård och omsorg. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, medicinska provtagningar, vaccinationer, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjukvård m.m.

Placeholder

Anställningsform

Vi söker sjuksköterskor som kan arbeta som timvikarier, deltid eller heltid under helgfria vardagar.

Det går även att kombinera tjänst i hemsjukvården med tjänst på vårdcentralen.


Vi har höga krav på dig.

Vi sätter höga krav på vår personal och framförallt lämplighet för tjänsten oavsett andra kvalifikationer. Med lämplighet menar vi att du har ett salutogent förhållningsätt till den som är i behov av vård&omsorg, är samarbetsvillig, kan arbeta i team och kunna ta ansvar för dina åtagande.

Ansvarstagande

Ett ansvarsfullt sätt innebär inte bara att göra åtaganden enligt arbetsbeskrivningar. I nya situationer är ett moget förhållningssätt med omdöme avgörande inom vården med plötsliga förändringar och prioriteringar.

Teamarbete

Vi fäster stor vikt vid att du kan arbeta i team och med olika kompetenser och med ett prestigelöst förhållningssätt med respekt för varandra där teamet går före personliga tyckande och preferenser.

Kvalifikationer och Krav

Du är minst legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom primärvården eller geriatriken. Du kan ha specialiserat dig inom t.ex  KOL/Astma alt diabetes. Du kan vara distriktssköterska.

Problemlösningsorienterad och utvecklingsbenägen.

Du har ett starkt intresse av att aktivt utveckla verksamheten inriktad mot patientsäkerhet och omvårdnad med hög kvalité.
Du har ett fokus på medicinska områden i kvalitetsledningssystemet. Tidigare erfarenheter inom området är meriterande.
Du vill utveckla goda samverkansformer med vårdgrannar med bl.a. sjukhus och övrig primärvård.
Du utmanas av att vara med och utveckla verksamheten i en kundorienterad inriktning och bygga viktiga vårdkedjor i praktiken, både internt och med vårdgrannar.

Intresserad av hemsjukvård?

Det finns alltid möjlighet att vara delaktig i den basala hemsjukvården som är den primärvård i Norrtälje när patienten inte kan ta sig till mottagningen på ett enkelt sätt och har kontinuerliga sjukvårdsinsatser. Ofta är den patient som är i behov av hemsjukvård samtidigt listat på vår mottagning och bor nära mottagningen.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att få anställning hos Lugn&Ro. Du ska utan större ansträngning kunna ta till dig vårt arbetsätt och värdegrund. Du är stabil med integritet och gott omdöme, har god kommunikativ förmåga, hög social kompetens med ansvarskänsla och genuint intresse av att arbeta med människor samt trivs med förändring och förnyade arbetssätt.

Språkkunskaper

Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med kunderna och förstå olika regelverk.

Meriterande

Har du förskrivningsrätter och/eller har lång erfarenhet från primärvården/vårdcentral är detta starkt meriterande

Körkort

Körkort är ett krav. God lokalkännedom underlättar arbetet.

Husläkaren Lugn&Ro i centrum nära för dig.

Skicka in din ansökan

Alla ansökningar bedöms löpande och du får svar inom kort om vi tycker din ansökan är intressant.

CV och personligt brev

CV och personligt brev bör vara relevant för den tjänst du söker.

Rekryteringsprocess

Bedömning av CV, bedömning vid interjuv, bedömning hos kunder.

Skicka ansökan till:

CV med personligt brev skickas  till rekrytering@lugn-och-ro.se

Vi bedömer ansökningar löpande