Lugn&Ro UNG

admin Focus

Jag har hur mycket som helst att göra och det är skönt att bara kunna droppa in när det passar mig eller boka en tid på nätet.

 

focus_ung_3Lugn&Ro UNG-  för dig som är lite yngre

Snabbt och nära är ofta viktigt i detta dynamiska skeende i livet. Lugn&Ro UNG är anpassat för din ålder. Det är ditt perspektiv som gäller och vi erbjuder därför :

vård&omsorg NÄRA:En husläkarmottagning mitt i Norrtälje centrum med utredning, behandling, remisshantering, provtagningar, vaccinationer och hälsokontroller mm.

DROP-IN: Alla vardagar mellan kl 9-16

 

Kostar detta någonting extra?

Nej, vi har samma taxor och högkostnadsskydd som alla vårdcentraler i Stockholms Län. Dock kostar vissa intyg, resevaccinationer och hälsokontroller som heller inte ingår i  Högkostnadsskyddet. Även ungdomar under 18 år betalar avgift enligt detta regelverk.

 

Vi är förberedda på vanliga behov hos dig som är ung såsom t.ex problem med din hud, där du redan har googlat 100 siter om hudproblem, kanske redan har pratat med din läkare och känner att du inte kommer framåt. Vad du kanske egentligen behöver är att snabbt komma till en hudspecialist som kan ge dig den behandling som åtgärdar dina problem.

Vanliga problem vi ofta möter hos ungdomar och som du inte är ensam om fast det kan kännas så.

  • Hudproblem
  • Sexualrelaterade problem
  • Gyn-Urologiska
  • Psykologiska- Ätstörningar

 

Självklart har vi tystnadsplikt.

 

Ska du ut och resa?

Du kanske snabbt behöver få en vaccination för din Thailandresa. Sådant ska helt enkelt inte ta tid.

Välkommen in för rådgivning för att checka av dina nuvarande grundvaccinationer och vad du kanske behöver komplettera med.

Ta en titt på vår vaccinationssida. Vi har samlat det mesta du behöver veta för alla tänkbara resmål. Naturligtvis finns alla andra aktuella vaccinationsprogram även där.

 

Vi vet också att du trivs med att göra mycket via nätet.

Du är dessutom van att vara på nätet och då kan du direkt boka tid via Mina Vårdkontakter om du är listad hos oss. Att lista sig hos oss är busenkelt. Har du ett bankID eller motsvarande klickar du bara på knappen lista dig hos oss och du hamnar på Mina Vårdkontakter. Svårare än så är det inte.

 

Kom till oss så diskuterar vi över en latte

 

Välkommen till oss i Norrtälje Centrum, slå dig ner och få en latte så diskuterar vi dina problem och kommer fram till en bra lösning för dig oavsett om du vill ha råd, en utrednig eller bara vill bekanta dig med oss.

Vi har även kurator med lång erfarenhet av typiska problem för yngre och självklart tillgång till den medicinska expertis som du kan tänkas behöva.

Du kan alltid känna dig fullständig säker på att vi har full tystnadsplikt.