Lugn&Ro SENIOR

admin Focus

Med Lugn&Ro Senior tar vi en helhetssyn på alla dina vård och omsorgsbehov både i och utanför hemmet.

happy senior man shows thumbs up

Lugn&Ro SENIOR – en unik individuell lösning.

När man är senior vill man gärna veta att vården och omsorgen fungerar hela vägen, har kvalitet och om t.ex högkostnadsskydd gäller.

Lugn&Ro SENIOR är anpassat för din ålder. Från ditt perspektiv kommer du att känna av att vi har en helhetssyn på dina behov och förmågor och att den ena handen vet vad den andra gör. Vi erbjuder därför :

vård&omsorg NÄRA:  En husläkarmottagning mitt i Norrtälje centrum med utredning, behandling, remisshantering, provtagningar, vaccinationer och hälsokontroller mm.

vård&omsorg HEMMA: Där ingår vår Hemtjänst, Hemsjukvård och Hemrehabilitering och du får en egen kontaktperson och sjuksköterska och har dessutom tillgång till en egen sjukgymnast och arbetsterapeut.

nära&kära SERVICE: Om du är i behov av hushållsnära tjänster så kan vi stödja dig i stort som smått för att underlätta din vardag

Om du är i behov av delar eller hela ovan utbud så kan du känna dig trygg med att vårt team får en helhetssyn på dina behov

Kostar detta någonting extra?

Nej, hos oss kostar det inget extra förutom om du väljer sådant som ligger utanför vård&omsorg såsom vissa vaccinationer och hälsokontroller eller servicetjänster. Läs mer om detta under andra flikar.

vård&omsorg NÄRAI vårdvalet, där du väljer husläkare, är det normala patientavgifter som gäller efter taxan och regler vilka är lika för alla i Stockholms Läns Landsting. Högkostnadsskydd gäller alltid! På den punkten skiljer vi oss inte från övriga vårdcentraler eller husläkarmottagningar. Även om du väljer Lugn&Ro DirektVård behöver du inte betala någonting extra utöver vanlig patientavgift. Dock finns det åtgärder som vissa vaccinationer som kostar extra precis som på alla vårdcentraler. Se prislista under fliken DirektVård.

vård&omsorg HEMMA. I kundvalet är det precis som vanligt att kommunen erbjuder bistånd efter biståndsbedömda behov och ersättningen som betalas till kommunen är inkomstbeprövad. Lugn&Ro tar inte betalt av dig för detta.

kära&nära SERVICE: Om du har kära&nära SERVICE betalar du för sådana tjänster enligt gällande prislista. Du betalar bara för dem extra tjänster du ropar av om behovet överhuvudtaget skulle råka uppstå.