Lugn&Ro MITT I LIVET

admin Focus

Att vara mitt i livet betyder ofta att man har många åtagande både på jobbet och i familjelivet. Att dessutom på detta bli sjuk eller behöva gå till doktorn kan helt enkelt bli för mycket.

 

Isolated portrait of a happy young familyLugn&Ro MITT I LIVET – för dig med en hektisk vardag.

Snabbt och nära är ofta viktigt i detta dynamiska skeende i livet. Lugn&Ro MITT I LIVET är anpassat för din ålder. Det är ditt perspektiv som gäller och vi erbjuder därför :

vård&omsorg NÄRA:  En husläkarmottagning mitt i Norrtälje centrum med utredning, behandling, remisshantering, provtagningar, vaccinationer och hälsokontroller mm.

nära&kära SERVICE: Om du är i behov av hushållsnära tjänster så kan vi stödja dig i stort som smått för att underlätta din vardag.

 

Kostar detta någonting extra?

Nej, hos oss kostar det inget extra förutom om du väljer sådant som ligger utanför vård&omsorg såsom vissa vaccinationer och hälsokontroller eller servicetjänster. Läs mer om detta under andra flikar.

vård&omsorg NÄRA 

I vårdvalet, där du väljer husläkare, är det normala patientavgifter som gäller efter taxan och regler vilka är lika för alla i Stockholms Läns Landsting. Högkostnadsskydd gäller alltid! På den punkten skiljer vi oss inte från övriga vårdcentraler eller husläkarmottagningar. Även om du väljer Lugn&Ro DirektVård behöver du inte betala någonting extra utöver vanlig patientavgift. Dock finns det åtgärder som vissa vaccinationer som kostar extra precis som på alla vårdcentraler. Se prislista under fliken DirektVård.

kära&nära SERVICE

Om du har kära&nära SERVICE betalar du för sådana tjänster enligt gällande prislista. Du betalar bara för dem extra tjänster du ropar av om behovet överhuvudtaget skulle råka uppstå.