Miljöansvar

admin CSR

bilder_nov 120

Visst är det underbart härlig bild från Grisslehamn i Roslagen med känsla av den svenska skärgården under sommaren? Inte ser vi så jättemycket natur i bilden men däremot en levande bild av mänsklig aktivitet i en idyll och så vill vi ha det.

Det långsiktiga miljöarbetet som vi alla företagare gör gemensamt är viktigt för ett ekologiskt hållbart samhälle. Vårt viktigaste och systematiska bidrag som företagare är därför att följa de riktlinjer och policys som ställs av kommun och landsting för de företag som verkar inom vård och omsorg.

Ett aktivt miljöarbete innebär att vi hanterar förbrukade läkemedel, källsorterar, väljer rätt leverantörer. Men, för oss är ansvaret även större än så och vi tror på att vara engagerad på så många plan som möjligt. Därför kommer vi  att tex in miljöbilar till vår verksamhet istället för vanliga personbilar. På sikt planerar vi även att helt satsa på elbilar då dessa förminskar förbrukningen av fossila bränslen och utsläpp av koldioxid som anses vara skadligt för miljön.